Här sitter man

Skulle köra tjejerna till kvällens friidrottsträning. Hade just kört om några såskoppar på omkörningssträckan. Då började bilen bete sig knasigt och lampor av allehanda slag började lysa. Rök från motorhuven....


Stannade på första bästa busshållsplats, stängde av motorn och vi alla gick ut ur bilen skyndsamt.

Grrrrrrrrrrrr

Ringde Kära U för moraliskt stöd. Öppnade motorhuven, ser inget speciellt. Men vad kan jag.....Försökte starta bilen. Inte ett skit hände mer än att lite lampor lyste.

Ställde ut varningstriangel och nu sitter vi i bilen och väntar på att Kära U ska komma hem från jobbet.....45 minuter bort.

Life is nice!

Kram Veggomamman


Idag önskar jag....

Glad Midsommar!

Blir en lugn dag där vi började med en efterlängtad sovmorgon. Fortsatte med sen frukost och sedan har Kära U rensat lite ogräs i vår häck medan jag har svartoljat två trädgårdsbänkar och ett trädgårdsbord. De behöver några mer duster ned den svarta oljan innan vi är nöjda med resultatet. Men vi är en bra bit på väg i alla fall. 


Till sen ftermiddag ska vi till mina föräldrar för att äta lite midsommar god mat. Svärmor och svärfar kommer också dit. Ska bli gott och trevligt.

Jag kör bil så nubben och ölen hoppar jag denna dag. Ska jobba för en mijito när vi kommit hem. Jag gjorde sockerlag igår och har sodavatten på kylning och is i frysen.

Kram Veggomamman


hits